Booking

Høxbroe finder mange af de særlige og til tider lukkede rum i København, åbner dem op og skaber liv med sine optrædener.

Politiken
Claus Høxbroe har blandt andet læst op i Observatoriet i Rundetaarn.
Claus Høxbroe har blandt andet læst op i Observatoriet i Rundetaarn.

Shows

Claus Høxbroe er et eftertragtet livenavn, om han er at opleve alene med ren oplæsning eller sammen med et af hans mange musikalske samarbejder.

Fra Statens Museum for Kunst over Copenhagen Jazzfestival til små intime rum som observatoriet i Rundetaarn eller den historiske hatteforretning Petitgas.

Høxbroe har stået på scenen over 3.500 gange fordelt på ni lande.

Skoler

Claus Høxbroe har de seneste år besøgt over 250 skoler og uddannelsessteder landet over og afholdt både enkeltdags-workshops, ugentlige forløb, skolekoncerter og foredrag. Fra en enkelt klasse til hele skoler. Alle med skrivelyst og faglig stolthed som fællesnævner.

I en årrække kørte Claus Høxbroe skrivelinjen på Krogerup Højskole. Høxbroe har også et undervisningsforløb og en tekstsamling ude på Gyldendal Uddannelse.

Virksomheder

Claus Høxbroe har leveret improviseret lyrik til alt fra firma-julefrokoster til Unge Forskere i Forum, skræddersyet lyriske byvandringer og bundet konferencer ordrigt sammen, fra intime medarbejderdage til kæmpe konferencer. Underholdt med lyriske og musikalske indslag til at binde dagens program sammen som konferenciers eller ordstyrer.

… Høxbroe er ikke “kun” en særegen digter på den danske litteraturscene, han er også en fængende storyteller …

Modspor