Forfatteren

Født d. 23. oktober 1980. Beatpoet. Fejrede sidste år 10 års jubilæum som udgivet digter, hvilke blev markeret ved at Høxbroe udkom med digtsamlingerne ‘Til døden skiller mig ad‘ og ‘Barn af alfabet‘ samme dag.

Udkommer med digtsamlingen ‘Danmark’ d. 3. oktober, hvilke markeres i Politikens Boghal torsdag d. 19. oktober kl. 17:30.

På de 10 år er det blevet til over 20 officielle udgivelser, desuden har Høxbroe fået tildelt Årets Publikumspris til Poesiens Dag 2005, Dan Turell Prisen 2011, samt skrevet til teaterstykker, bl.a. en prolog til På Herrens Mark på Teater Grob, samt Dokumentaristen, med scenografi af Ingvar Cronhammar på Team Teatret. 

 Høxbroe har leveret langt over 2.000 oplæsninger i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Færøerne, England, Tyskland og Estland. Alle på dansk. De to sidstnævnte lande er han blevet oversat til og er udkommet i.

Høxbroe laver også workshops, skolekoncerter, foredrag mm, blandt andet sammen med rapperen Stik Op. Sammen har de udarbejdet et undervisningsforløb, samt en tekstsamling der er udkommet på Gyldendal. Læs mere om det på www.rapbeatpoesi.dk.